Anasayfa

2 Aralık 2011

Tuncay dönemiyor!



Fenerbahçe'ye geri döneceği iddia edilen Tuncay Şanlı, kişisel Twitter hesabından dedikoduları yalanladı.

Bolton Wanderers forması giyen milli oyuncu Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'yle el sıkıştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Tuncay, son dönemlerde Fenerbahçe'yle anlaştığı ve devre arasında Türkiye'ye geleceği yönünde ortaya çıkan haberleri yalanlarken, "Ocak ayı transfer dönemi için bir görüşmem olmamıştır. Hakkımda çıkan transfer haberlerini de sizden öğreniyorum. Şu an takımımla maç için Londra trenine gidiyoruz." şeklinde konuştu.


DHA'nın geçtiği habere göre ise, bonservisi Wolfsburg'un elinde bulunan Tuncay'ın transfer hakkı ilk olarak Bolton'un elinde bulunuyor. Oyuncunun başka bir kulübe transfer olması için Wolfsburg'un Stoke City'ye ödediği 4.5 milyon avroyu cebinden vermesi ve Bolton'daki maaşından vazgeçmesi gerekiyor.

Tuncay Şanlı, bu sezon Bolton Wanderers formasıyla 6 maçta görev aldı.

kaynak:goal.com

1 yorum:

  1. FIFA World Cup 2014 Opening Ceremony Live Stream, Any time FIFA in October 2011 given Brazil's productive business center Sao Paulo as the Planet Cup's cracking open match up location, these people did not that is amazing 11 times prior to kickoff this ground ..............

    YanıtlaSil