Anasayfa

29 Ekim 2011

ManU zar zor kazandı!


Derbi yaralısı Manchester United, zorlu Everton deplasmanından Meksikalı golcüsü Hernandez sayesinde üç puan çıkarmayı başardı.

Premier Lig'in 10. haftasında Everton'a konuk olan Manchester United, Meksikalı golcüsü Herhandez sayesinde 1-0'lık skorla üç puana uzandı.

Fırtına gibi esiyorlar!

Konuk ekip Manchester United, maça çok hızlı başladı. Henüz üçüncü dakikada Welbeck'in sol kanattan yaptığı ortayı Ji Sung Park tamamladı ancak kaleci Howard başarılı bir kurtarış yaptı. 19'da Evra'nın soldan yaptığı ortada Rooney, Everton savunmasını karıştırdı. Arka direkte topu alan Javier Hernandez, şık bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1. 40'ta Baines'in serbest vuruştan yaptığı vuruşta top De Gea'yı geçti ancak direğe takıldı. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına mutlu giden taraf Manchester United oldu.

Everton dengeledi ama...

İkinci yarıda Everton, daha istekli bir oyun ortaya koydu. 53'te Rodwell'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta De Gea, harika bir kurtarışla topu çeldi. 62'de Barkley'den sıyrılan Rooney, Welbeck'i topla buluşturdu. Genç oyuncunun şutunda Howard, topu çelmeyi başardı. 78'de iki oyuncudan sıyrılan Baines, ortasını yaptı. Ne var ki Saha, bu güzel pasını golle sonuçlandıramadı. Kalan sürede başka gol olmayınca üç puan Manchester United'ın oldu.

Bu sonuçla Kırmızı Şeytanlar, puanlarını 23'e çıkardılar. Everton ise 10 puanda kaldı.

kaynak:goal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder