Anasayfa

22 Kasım 2011

Mancini iddialı konuştu!


İtalyan teknik adam, Premier Lig'de sergiledikleri dominnat performansla Avrupa'daki rakipleri ile de başa çıkabileceklerini gösterdiklerine inanıyor.


Manchester City Menajeri Roberto Mancini, takımının yaptığı sezon başlangıcı ile Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu gösterdiğini düşünüyor.

Premier Lig'de yenilgisiz lider durumda olan Manchester City, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-0 mağlup olmuştu. O maçtan sonra Villarreal'i hem içeride hem de dışarıda mağlup etmeyi başaran Mancini'nin öğrencileri yarın Napoli ile kiritik bir maça çıkacak
Bu maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam, "Sezona çok iyi başladık. Bu bize ihtiyacımız olan güveni verdi. Barcelona, Real Madrid veya Manchester United'dan daha iyi olduğumuzu düşünmüyorum ama bence onlarla aynı seviyedeyiz." dedi.

Bu aralar üç günde bir sürekli olarak maça çıktıklarını belirten Mancini, "Kasım ve Aralık bizim açımızdan oldukça kritik olacak. Bu sürede de galibiyet serimizi sürdürmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder