Anasayfa

14 Kasım 2011

Rubin Kazan Servet'i istiyor..


Servet Çetin, devre arasında ayrılmayı kafasına koydu. Tecrübeli stopere en ciddi talibin Rubin Kazan olduğu öğrenildi. Rus kulübü ve Servet'in henüz anlaşamadığı tek nokta ise, sözleşmenin kaç senelik olacağı... 

Bu sezona kadar Sarı-Kırmızılılar’ın vazgeçilmez ismiyken, Fatih Terim’in yeniden gelişiyle kulübeye mahkum olan Servet Çetin devre arasında Galatasaray’dan ayrılmayı kafasına koydu. Yerli ve yabancı birçok talibinin olduğu belirtilen tecrübeli stoperin, ocak ayında yönetim ve teknik heyetle konuşup izin isteyeceği ifade edildi. Bu sezon son olarak Gaziantepspor’a karşı Gökhan Zan’ın sakatlığı üzerine oyuna giren Servet, sadece 13 dakika sahada kaldıktan sonra kırmızı kart görüp oyundan atılmıştı. Milli futbolcunun yakın çevresine, “Yedek kulübesinden kurtulmam çok görünüyor. Ujfalusi’nin yeri zaten garanti. Semih Kaya ve Gökhan Zan da benim önümde tercih ediliyor. Ayrılıp oynayabileceğim bir takıma gitmem en doğrusu” diye yakındığı öğrenildi. Rus kulüplerinin ilgi gösterdiği Servet’e en ciddi talibin ise Rubin Kazan olduğu ortaya çıktı.


Ruslar 3 seneyi aşmıyor
Zenit ve CSKA Moskova’nın da takip ettiği Servet Çetin’e en cömert teklifi Rubin Kazan yaparken, tarafların senelik ücret konusunda sorun yaşamadığı öğrenildi. Rus yetkililer ve deneyimli oyuncunun, henüz anlaşamadığı tek noktanın sözleşmenin süresi olduğu kaydedildi. Sızan haberlere göre 30 yaşındaki Servet, 4 senelik kontrat istiyor. Rubin Kazan ise 3 seneyi aşacak bir mukavele imzalamamak için diretiyor. Tecrübeli futbolcunun yurtiçinden gelen tekliflere ise sıcak bakmadığı ve kariyerine Rusya’da devam etmeyi daha uygun gördüğü söyleniyor.
kaynak:Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder