Anasayfa

14 Kasım 2011

Neymar sözleşme yeniledi..


Santos'un müthiş çocuğu 21 yaşındaki Neymar için Avrupa'nın büyük kulüpleri uzun süredir sırada bekliyordu ancak Brezilyalı forvet Santos ile sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.

Santos başkanı Luis Alvaro de Oliveira, yaptığı açıklamayla Neymar'ın neden Barcelona ya da Real Madrid'e transfer olmadığını belirtti.

Neymar'a Real Madrid ile görüşmeleri kesmesini kendisnin tavsiye ettiğini belirten Santos başkanı şaşırtan açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi " Neymar'a görüşmeleri kesmesini ben söyledim. Bunun nedeni ise o kulübün küstah ve kötü tavırları oldu. Tam bir sömürgeci tavrıydı. Mourinho ondan saçlarını kesmesini isteyecekti, ancak  Neymar burada saçını istediği gibi yapabilir. Neymar'ın kontratını uzattığını haber vermek için onları aradığımda Rosell (Barcelona başkanı) arkadaşça bir tavırla bizi dinledi ama Florentino (Real Madrid başkanı) çılgına döndü ve onunla aramızdaki telefon görüşmesi bir dakika bile sürmedi."

Şu anda Brezilyalı genç forvetin Real Madrid forması giymesi çok zor gözüküyor ancak Barcelona, Manchester United ve Chelsea'nin umudu hala var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder